fredag den 29. maj 2009

Fåååååårk!

Er nu på vej ud af døren som Amy Winehouse med parkinson.
(Læs: sindssyg eyeliner)

onsdag den 27. maj 2009

I need you come baby, come baby, come around.

Fordi jeg helt havde glemt dette track. Men det er jo stadig super sveeedigt. ;-)

Are We Brothers - Come Around

tirsdag den 26. maj 2009

Jeg kunne godt bruge en god gang regn og torden lige nu.

Jeg elsker regn og torden. Altså mest at være indenfor mens det står på, forstås. Det er nok det mest stemningsfulde vejrfænomen nogensinde (now there's a sentence I thought I'd never use..). Og desuden er tordenvejr på en lummer sommeraften nok, hvad tonic er for gin. (jeez, who said rehab?) Derudover så er regn og torden fucking romanisk. Yeah.


Ja, jeg ved godt man ikke må bade når det tordner.

torsdag den 21. maj 2009

This is for the orange in your eyes.


Jeg har en pigmentfejl i øjet. Sådan en orange plet, jeg har haft siden jeg blev født, der dog er blevet tydeligere med alderen. Gad vide om jeg ender som David Bowie, det kunne være niceness!
Det er meget sjovt at se, hvor lang tid der går, før folk ser det og laver den dér "hvad er det du har i øjet?!" Derfor har jeg et lille arsenal af gode røverhistorier som svar, fx "brændende pind i øjet af lillebror" og "kniv i øjet i byen" osv. Jeg synes det er en meget sjov.. detajle? Det er jo egentlig en fejl, men en meget charmerende én ¿no?

tirsdag den 19. maj 2009

There is still a little bit of your taste in my mouth.

Damien Rice - Cannonball



Jeg ville egentlig have lagt sangen "Delicate" ud, men ombestemte mig. Cannonball er nok alligevel den mest muntre D.R. sang (og det siger alligevel noget!) omend lidt mainstream ;-). Men ellers kan "Delicate" (og andre) høres på hans myspace. Listen and smelt!

..Fan hvad jag gillar män med gitarrer! :-)

mandag den 18. maj 2009

Pale passion //as in Erika Svensson

Erika Svensson tager rigtig flotte og betagende billeder. De er virkelig fine og meget emotionelle, og hvor jeg ellers godt lide billeder med et mere råt udtryk, er det altså det næsten eneste disse ikke har. De er til gengæld utroligt smukke og tankevækkende.



Photo creds: Erika Svensson
go go go - take a look.

søndag den 17. maj 2009

next time you see me I'll be wearing this.


Argh, overspringshandlinger x 100! Dammit jeg har rygrad som fransbrød der har ligget i blød i 3 dage, lige nu. Nogen der har en spansk stil liggende? Engelsk essay? Nej? Anyone?!

smoke 'n play



Photo creds: wildfox

lørdag den 16. maj 2009

mmmmnh




Jeg ved billederne er virkeligt små, Topshop (og det er selvfølgelig her skønhederne er fra!) og jeg er ikke de bedste venner lige pt.

torsdag den 14. maj 2009

When dressing (up) for summer - take two




Blomstret dress - vintage Jackpot, orange ballarinaer - second hand, neglelak - fra USA

because I'm almost (not) here


But do you see me?

onsdag den 13. maj 2009

Howl wolf, howl!


Jeg vil gerne have noget med en ulv på.
The Mountain t-shirt

mandag den 11. maj 2009

tuschhh


Jeg vil gerne ha' en tatovering, bare sådan en meget lille én, på foden. Sådan på indersiden. Noget personligt skrift, altså noget jeg selv har skrevet, men hvad?

Derudover har jeg fået en særlig kærlighed for fjer-tatoveringer, og her snakker vi altså ikke påfuglefjer eller tacky indianer-fjer, men sådan mere sådan nogle dun-fjer. De er simpelthen så smukke, og fordi selve motivet kurver, kan tatoveringen følge kroppens form, så den passer til én, hvis I forstår. :-) Og og og - Erin Wasson har da også selv sådan en fjer-fætter. Delish..


Photo creds: thecobrasnake
photobucket

onsdag den 6. maj 2009

plain white tee



Jeg trænger til shoppe! Nu, tak. Tror muhuligvis jeg tager i smut til byen her på fredag. Bare alene, det synes jeg faktisk er rigtig rart.
Skal også have besøgt den nye Monki.. :-)
Hm.. Der lugter mistænkeligt meget af gammel banan på mit værelse - må hellere finde synderen.. ("Jeg får det jo ikke bedre af, at der ligger en banan og dør af AIDS på mit køkkenbord" ;-)

tirsdag den 5. maj 2009

Dekadent

"Dekadent: Forfinet til det sygelige, i forfald, degenereret."












Jeg er vild med de her billeder, selvom jeg normalt bedre kan lide billeder, der er meget mere rå. De her billeder er photoshoppet ned til mindste detalje og super, super polerede. Men de er det på en meget ligefrem måde, der er ikke lagt skjul på, at de er manipuleret med, og det går meget godt i spænd med det overfladiske forhold mellem de to personer. Og så er jeg desuden vild med, at manden er hendes kæledyr, der mest er til pynt. Feministisk på den lettere kvindenedtrykkende måde kunne man kalde det? Dekadent!

mandag den 4. maj 2009

water fight



Der var sidste skoledag for 3.g på min skole i dag.. Og det var vildere. Hele skolen var smurt ind i skum, og der var karameller og øl over det hele. Så 3.g-show blev aflyst, som straf.. Såååcks!

Men men, jeg glææder mig, til det er mig, der står der! :-)



Mmf, mit hår lugter stadig af barberskum efter adskillige vaske?

lørdag den 2. maj 2009

nude.

Jeg elsker kroppen og ærligheden her. Især på det første billede - for maven ser jo sådan ud, når man slapper af eller pusten den ud. Og hun er jo stadig skide smuk.

Hm.. Minder mig om at jeg skal ha' vist min bikini - har brug for en second opinion på om jeg skal klippe nogle snore/sløjfer af. (Det lyder langt mere vildt, end det egentlig er ;-)

fredag den 1. maj 2009

When the Cherry Blossom

Årh, gotta love spring. :-)

Ses vi til 1. maj?




Solbriller - Urban Outfitters, strik - H&M, gamasher - DIY, sandaler - Mimic, top - Topshop,
sølvhalskæde - H&M